Uitslag voorronde onderbouw Biologie Olympiade Junior 2022

Eind januari was het de beurt aan meer dan 6.000 leerlingen in de onderbouw van het havo en vwo om zich aan de voorronde van de Biologie Olympiade Junior te wagen. De topgroep bleek dicht bij elkaar te liggen en er zijn leerlingen geweest met een bijna perfecte score op de toets! Hieronder presenteren we de uitslag:

Van harte gefeliciteerd voor de winnaars! De vijftig beste havo-leerlingen en vijftig beste vwo-leerlingen mogen door naar de tweede ronde. Ook als je (net) niet door bent, hopen we dat je de voorronde interessant hebt gevonden en de opgaven met plezier hebt gemaakt. De toetsen en uitwerkingen komen binnenkort beschikbaar.

Tweede ronde
De tweede ronde wordt dit jaar volledig op locatie georganiseerd door Aeres Hogeschool, Almere in hun gloednieuwe gebouw. Op woensdag 20 april nemen de deelnemers deel aan een themadag, met zowel theoretische als praktische onderdelen. Het belooft een bijzondere en gezellige dag te worden. Aan het einde van de dag wordt duidelijk wie de twintig finalisten zijn die in juni zullen deelnemen aan de nationale finaledagen.

Dit bericht is geplaatst in BOJ. Bookmark de permalink. | Geplaatst op door Roel |