Uitslag voorronde Biologie Olympiade

Het harde werk van alle duizenden deelnemers is nagekeken: hieronder vind je wie de voorronde van de Biologie Olympiade 2018 hebben gewonnen! Dit jaar deden er in totaal meer dan 20.000 leerlingen mee van meer dan 400 verschillende scholen. Alle leerlingen die door mogen naar de tweede ronde: gefeliciteerd met je fantastische score! We hopen dat alle andere leerlingen hebben genoten en geleerd van de uitdagende voorronde. De deelnemers van de tweede ronde ontvangen via hun docent de benodigde informatie.

Bovenbouw
Van de ca. 9500 leerlingen die meededen aan de bovenbouwtoets mogen de beste 100 leerlingen mee naar de tweede ronde. Die vindt dit jaar plaats bij Wageningen University & Research, op woensdag 14 maart. De dag zal gericht zijn op het thema microbiologie en een aantal toepassingen van de microbiologie die je bijna dagelijks tegenkomt.
NBO 2018 – uitslag voorronde*

Onderbouw
In de onderbouw deden nog meer leerlingen mee dan bij de bovenbouw: meer dan 10.000 leerlingen gingen de uitdaging aan. De 50 beste vwo-leerlingen en de 50 beste havo-leerlingen komen op vrijdag 20 april bij elkaar op de Aeres Hogeschool te Almere voor de tweede ronde van de BOJ.
BOJ 2018 vwo – uitslag voorronde *
BOJ 2018 havo – uitslag voorronde *

Meer informatie?
Binnenkort zal ook de gehele voorrondetoets en het correctiemodel op de website verschijnen.

* We publiceren alleen de namen van de topgroepen. Sta je niet in deze lijsten, dan ben je helaas niet door naar de volgende ronde. Vraag bij je docent om de volledige uitslag van jouw school!

Dit bericht is geplaatst in BOJ, NBO. Bookmark de permalink. | Geplaatst op door Leonie |