Nieuw schooljaar, nieuw olympiadejaar

Vandaag is in regio Noord-Nederland de eerste schooldag een feit, wat ook het begin van een nieuw olympiadejaar betekent. Voor de Biologie Olympiade is 2014-2015 een bijzonder jaar, omdat we ons 25-jarig jubileum vieren! We hebben hiervoor een aantal speciale activiteiten in petto voor de deelnemers, waaronder een interessante, uitgebreide tweede ronde voor de bovenbouw en een helemaal nieuwe tweede ronde voor de onderbouw. Binnenkort volgt meer informatie!

Voor deelnemende docenten is het belangrijk om te melden dat de voorronde met enkele weken vervroegd is ten opzichte van voorgaande jaren, om de jubileumactiviteiten ruimte te geven. De tweeweekse toetsperiode begint nu in de laatste week van januari. Bekijk de agenda voor alle details.

In de komende tijd zal ook deze website worden vernieuwd. Samen met een nieuw, modern ontwerp, willen we het vooral voor leerlingen en docenten duidelijker maken wat de olympiade is en waarom je zeker wilt meedoen. Hou deze pagina dus in de gaten!

Naast alle veranderingen blijven er ook zaken hetzelfde: alle docenten ontvangen in de loop van oktober posters en flyers van alle olympiades, die op school verspreid kunnen worden. Tot slot kunnen docenten zich vanaf vandaag ook weer aanmelden op de speciale aanmeldingspagina. We hopen weer op veel enthousiaste deelnemers voor de 25e Biologie Olympiade 2015!

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink. | Geplaatst op door Roel |