Jubileumactiviteiten

We zijn blij om te melden dat we voor het 25-jarig jubileum van de Biologie Olympiade een samenwerking zijn aangegaan met Naturalis Biodiversity Center en Burgers’ Zoo voor het organiseren van een speciale tweede ronde voor de top-100 van onze voorrondes!

naturalis_kleinDe beste leerlingen van de bovenbouw zullen op vrijdag 20 maart een dag te gast zijn bij Naturalis, waar zij lezingen en practica krijgen over onderwerpen relevant voor de tweederondetoets die zij later op school maken. Ook leerlingen die niet erbij kunnen zijn in Naturalis mogen nog gewoon meedoen met de tweede ronde, want iedereen krijgt de nieuwe syllabus, die voor dit jubileumjaar wordt herzien.

burgers_kleinVoor de onderbouw krijgen de beste leerlingen (50 vwo, 50 havo) een prachtige dag in Burgers’ Zoo op zaterdag 14 maart waar zij een interessante rondleiding krijgen en opdrachten maken. Op de dag zelf wordt bepaald welke 20 leerlingen door mogen naar de finale! Deze dag is ook bijzonder voor de docenten van de top-100, want ook zij worden uitgenodigd om naar Burgers’ te komen. Na een aantal mooie lezingen en een rondleiding mogen zij ook aanwezig zijn bij de bekendmaking van de finalisten.

Tot slot roepen we alle docenten op zich zo snel mogelijk aan te melden. De deadline is al op 9 januari, en de kerstvakantie komt er al snel weer aan. We kijken weer uit naar een mooi olympiadejaar!

poster2015

Poster

llflyer2015

Flyer voor leerlingen

doflyer2015

Flyer voor docenten

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink. | Geplaatst op door Roel |