Uitslag voorronde Biologie Olympiade 2019

We hebben voor de Biologie Olympiade 2019 een mooie voorrondeperiode achter de rug, waar we nu de winnaars van bekend kunnen maken! Er deden dit jaar bijna net zoveel deelnemers mee als vorig jaar: meer dan 20.000 leerlingen van meer dan 300 verschillende scholen. Gefeliciteerd met je uitstekende score als je door bent naar de tweede ronde! We hopen dat iedereen plezier heeft gehad met de uitdagende voorronde. De deelnemers van de tweede ronde ontvangen via hun docent de benodigde informatie.

Bovenbouw
Van de ca. 9500 leerlingen die meededen aan de bovenbouwtoets mogen de beste 100 leerlingen verder naar de tweede ronde. Die vindt dit jaar plaats bij de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit, op vrijdag 22 maart. De dag zal gericht zijn op het thema dieren en wordt een hele belevenis!

NBO 2019 – uitslag voorronde*

Onderbouw
In de onderbouw deden meer dan 10.000 leerlingen mee. Alleen de 50 beste vwo-leerlingen en de 50 beste havo-leerlingen komen op donderdag 4 april bij elkaar op de Aeres Hogeschool te Almere voor de tweede ronde van de juniorolympiade. Het thema op die dag houden we nog even geheim!

BOJ 2019 havo – uitslag voorronde *
BOJ 2019 vwo – uitslag voorronde *

Meer informatie?
Ben je benieuwd naar de antwoorden? De voorrondetoets en het correctiemodel zijn vanaf vandaag te zien in het wedstrijdarchief.

* We publiceren alleen de namen van de leerlingen in de topgroep. Je kunt bij je docent de volledige uitslag van jouw school opvragen.

Dit bericht is geplaatst in BOJ, NBO. Bookmark de permalink. | Geplaatst op door Roel |