Nieuw uiterlijk

Welkom! De geheel herziene en gemoderniseerde website van de Biologie Olympiade is online.

Deze verandering behoeft misschien wat toelichting. De vernieuwing van de website maakt namelijk deel uit van een groter project. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan een nieuwe uitstraling van de Biologie Olympiade – als afsluiting van het 20ste jubileumjaar in 2010 leek ons dat een goed moment. Wees gerust: de Olympiade blijft op hetzelfde niveau als u van ons gewend bent, alleen ons uiterlijk is voortaan anders.

De belangrijkste veranderingen zijn de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl (met bijpassend kleurenpalet en lettertypes) en de keuze voor het DNA-figuur, dat al gebruikt is voor het Olymposium, als nieuw logo voor de Biologie Olympiade (zie banner). De nieuwe huisstijl zullen docenten en deelnemers o.a. terugzien in brieven en toetsen.

Wat betreft de inhoud van de website is er weinig veranderd. De structuur van de site is wel aangepast, dus als u de oude website gewend was, is het nu misschien even zoeken. Enkele pagina’s waar we u in het bijzonder op willen wijzen zijn de fotopagina’s van de NBO, BOJ en IBO en de Erelijst van finalisten.

Op de nieuwe website is het mogelijk om reacties te plaatsen bij de nieuwsberichten. Wilt u reageren op de veranderingen, laat dan hieronder uw bericht achter.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink. | Geplaatst op door Roel |